Mulig indtjening

Tjen ekstra penge

Mens det er en god måde at tjene nogle ekstra penge eller supplere din indkomst, ved at dele din mening gennem online spørgeskemaer og produkt test, er vi de første til at indrømme, at det ikke vil gøre dig rig. Ved at bruge lidt tid hver dag, kan du tjene op til 3.135 kr. om måneden.

Hvor meget du kan tjene, afhænger I virkeligheden af hvor meget tid du ønsker at investere, såvel som rådigheden af arbejde fra de enkelte undersøgelses selskaber. Demografisk information såsom alder og køn, vil også have en indflydelse på hvor meget du potentielt kan tjene.

Mange spørgeskemaer kan let udfyldes på mindre end 20 minutter. I gennemsnit vil undersøgelses selskaberne tilbyde dig 10 kr.* per spørgeskema, men sommetider kan de tilbyde op til 50 kr.* eller mere, baseret på længden af spørgeskemaet og det arbejde der er involveret.

For at tjene 3.135 kr.* om måneden vil du være nødt til at udfylde 10 spørgeskemaer om dagen, der tilbyder dig de gennemsnitlige 10 kr.* per spørgeskema (baseret på gennemsnitligt 20 min. spørgeskemaer, svarer dette til lidt over 3 timers arbejde om dagen). Hvis du bliver inviteret til en undersøgelse der der betaler mere, vil du selvfølgelig være I stand til at udfylde færre spørgeskemaer. Du kunne for eksempel tilmelde dig 5 forskellige undersøgelses selskaber og udfylde 2 spørgeskemaer for hvert selskab hver dag eller udfylde 10 spørgeskemaer hver dag for 2 forskellige selskaber, valget er dit.

Maksimer din indtjening

Vi anbefaler kraftigt, at du tilmelder dig så mange af de undersøgelses selskaber som vi anbefaler, som muligt. Ved at gøre dette vil du maksimere din potentielle indtjening og øge dine chancer for at blive tilbudt de mere generøse betalende spørgeskemaer. Dette er også en god måde at sikre at der er spørgeskemaer tilgængelige for dig når du ønsker at udfylde dem.

For at begynde med at tjene 3.135 kr.* om måneden, skal du blot tilmelde dig gratis.

*Grundlaget for mulig indtjening varierer, grundet medlemsdemografi og de valgte selskaber; resultaterne varierer fra person til person.